Főoldal
Gyakorlati tapasztalat
Online érzelmi konzultáció
Önbizalom
Párkapcsolat
Gyermeknevelés
Gyermeknevelés
Kismamáknak
Amikor nem jön a baba
Életigenlés eszközei
Testsúly
Tanulás
Gyász
Betegségekről másképpen
Angyalokkal
link

visszajelzések

Néhány mondat azoktól, akik már jártak nálam kineziológiai oldáson

Szia Flóra,
ma van a születésnapom, ..Persze nem azért írtam ezt, hogy ünnepeltessem magam, hanem azért, hogy elmondhassam, hogy nekem van már egy másik szülinapom is, amit minden évben ünnepelni fogok és ez a …, amikor először voltam nálad.

Nem tudom, mi történt, de jobban érzem magam péntek óta :)

Kedves Flóra! Hálásan köszönöm a tegnapi áldásos kezelést!

Kedves Flóra,
hű, szombat óta sok minden történt, és csupa jó dolog :) ..Köszönök mindent, derűs estét :)

Kedves Flora!
Ma voltam masodik koros interjun, es felvettek az uj munkahelyre!! :)..Gondolom mindezek nem veletlenul sikerultek ilyen gyorsan:)..Szep napot es koszonom a tamogatast!! :)

…fantasztikus volt a szombati kezelés. Két napra rá màr nagyon lehetett érezni a szuper, pozitív hatását :))))

Szia Flóra! Jöttem elújságolni, hogy minden jóra fordult nálunk. :)

Meg lett a nehéz vizsgám! :) Azokat a kérdéseket kaptam, amit előtte este jól átnéztem... Gondoltam el kell mesélnem! :)

Kedves Flóra,
muszáj volt irnom Neked, hogy képzeld ma voltunk ..a nőgyágyásznál, és a ciszta teljes egészében felszivódott, egyáltalán nincsen már jelen.

„Több hónapja tartó hátfájás miatt kerültem Flórához. Előzőleg 3 hónapig voltam táppénzen. Már az első kezelés nagyon sokat segített. Kiderült, különböző terheket hordoztam magammal, amiktől az oldás segítségével sikeresen megszabadultam. Rendszeresen otthoni feladatokat is kaptam, amik szintén segítettek átgondolni a helyzetemet.
Közben a méhemben egy férfiökölnyi miómát diagnosztizáltak. Az orvos műtétet javasolt.
Féltem az altatástól és valahogy az egészhez nem volt túl sok kedvem, ezért ismét felkerestem Flórát, akivel elkezdtünk dolgozni a problémán. A műtétet ugyan nem úsztam meg, de a zárójelentésemben már szó sem volt miómáról.
A kezelések mindig hasznosnak bizonyulnak.
Egyre tisztábban látom önmagamat. Korábban sérült önbizalmam egyre erősebb. Sokkal jobb és boldogabb most az életem.” (47 éves nő)

„A kineziológia számomra segít feloldani a múlt sérelmeit, semlegesíti a negatív érzelmeket, s helyükbe pozitív programot "táplál". Az oldás hatására eltűnik a köd, kitisztul a látóterünk életünket és saját magunkat illetően is.
Több terhet sikerült letennem. Elengedtem, feldolgoztam egy férfi erőszakos közeledésének fájdalmát.
A menstruációs fájdalmaim teljesen eltűntek, mert merek Nő lenni. Elkezdtem feloldani egy félresiklott apa-lánya kapcsolat sérelmeit, már el tudom fogadni a történteket. Már tudom, hogy nem én vagyok hibás azért, mert Ő nem törődik velem. Képes vagyok átgondoltan, kívülről szemlélni a problémáimat és megoldást találni rájuk. Megvilágította, hogyan lelhetek belső békére és harmóniára önmagamban.
Ezért azonban mindennap nekem is tennem kell.
A módszernek köszönhetően közelebb kerültem önmagamhoz, tudom mit értem el, min kell még dolgoznom, s mire vagyok képes a gondolat teremtő erejével. Továbbá az oldások elindítanak egy pozitív gondolatfolyamot és változáshullámot, melyek kihatnak az élet többi területeire is: mintegy extraként javult mindkét plusszos szemem egy-egy dioptriát, már csak olvasáshoz kell szemüveget viselnem. Szó szerint megtisztult a látóterem.
Jelenünket múltunk határozza meg, de a jövőnk
a kezünkben van. Rajtunk múlik, mennyit bírunk.
Ha letenni kívánunk egy terhet, egy kineziológus segít ebben. Ahogy Flóra nekem is tette. Hálásan köszönöm áldásos munkáját!”

"Nagyon jó érzés merni/bátornak lenni megélni a saját életemet..."

"...menstruációs problémám volt. Miután 1 alkalommal kezelték elmúlt a panaszom, így elkerültem a műtétet!"

"A szüleimmel 29 évig mindig, mindenhol egy szempillantás alatt összevesztem. 30 éves vagyok, mindkét szülőre oldottunk, és a kapcsolatunk azóta rohamosan javul, már nyugodtan tudunk beszélgetni
és együtt nevetni."

"Korábban zárkózott és gátlásos voltam, és tele önbizalomhiánnyal. Az okot megtaláltuk, kioldottuk,
és nyitottam a világ felé, a világ pedig megnyílt előttem,
és rengeteg élményben van részem."

"Ha szexuális kudarc ért, azt hittem, bennem van a hiba. A kezelés során kiderült, hogy még tinédzser koromban kaptam egy kritikát egy fiútól. Ezt sikeresen kioldottunk."

"Amiről azt hittünk, hogy örökre cipelnünk kell
a vállunkon, attól bizony meg lehet szabadulni,
és továbblépni."

"Rádöbbentem, hogy éveken át hazudtam magamnak, csak azért, hogy az életem, a cselekedeteim megfeleljenek a környezetem elvárásainak... tele voltam problémákkal, kilátástalansággal, lemondásokkal...
az oldások segítségével megtanultam őszintének lenni magamhoz, és megtaláltam az utam... jól érzem magam, egyre jobban boldogulok az élet adta helyzetekkel,
és rájöttem, hogy csodálatos dolog észrevenni a legapróbb dolgokban is a szépséget... "

"A szüleim fiút szerettek volna; az életemre egy krónikus betegség is rányomja a bélyegét: elmúltam 30 éves s itt álltam leszázalékolva, szépséghibás arccal, tele gátlásokkal s félelmekkel, csekély önbizalommal.
Az emberektől elszigetelődtem, magányosan, semleges nemű lényként léteztem.
Mire az oldásokra sor került volna, már túl voltam egy pszichoterápián és egy családfelállításon. Ezek is sokat segítettek, de úgy éreztem, valami még hiányzik…
Eddig 3 oldás történt.
Úgy látom a pszichoterápia már kellően „előkészítette
a terepet az oldásokhoz”: akkor mentem kineziológushoz (Flórához), amikor már belül is készen álltam az oldásra.
Az oldások hatását magamban érzem: egyre inkább harmóniába kerülök magammal, napról napra jobban érzem magam a bőrömben.
Úgy érzem, a múlt sebei most végleg begyógyulnak és immár szabadon átléphetek egy derűs, gyümölcsöző életformába, melyben örömmel élem meg nőiségemet is."
J.

"Valami nagyon megváltozott, olyan, mintha az életet kaptam volna vissza… Egy rosszabb napon  is tudok nevetni ! A csodák világát nyitottad meg, és nagyon hálás vagyok." N.

"Szeretném megköszönni, hogy segítettél ismét magabiztos nővé válnom. A jövőben felnőtt módjára szállok szembe a problémáimmal, és mindenbe pozitívan kezdek bele! A saját magammal való kapcsolat örökké tart, ezért nagyon fontos, hogy szeressem önmagam, mert csak így érhetek el eredményeket." V.

…Minden a legnagyobb rendben azóta, boldog vagyok, boldog párkapcsolatban élek, szeretem a munkám, kiegyensúlyozott vagyok…

…Köszönöm a szombati oldást!! Nagyon jó volt, pont időben kaptam...

…Egyre jobban érzem magam, kezdem visszanyerni a régi formámat. Már nincsenk rossz gondolataim, jobb a kedvem,és jobban  is alszom…

…Azért írok, mert szeretném elmondani, hogy a legutóbbi alkalom során kezelt problémám rengeteget javult, szinte 100%-ban elmúlt!!! Ha mernék hinni az eredményben, teljesen el is tűnne, de idővel ez is megvalósul, tudom…

…Kb. 1 hónapja voltam nálad, és határozottan éreztem a látogatás után a pozitív hatásokat…

…A múltkori oldás igen érdekes volt, teljesen pozitív változásokat tapasztalok…

…Szóval eddig is 100%-ig meg voltam győződve arról, hogy a kinez szuper, viszont most 200%-nál tartok…

….Meg vagyok, de nagyon jól!...

…Azt vettem észre, ha nem stresszelem be magam 1-1 szitu előtt annyira, mint hétfő előtt. És mivel ez pozitív, vmennyire megnyugtatott, már nem csak ekörül forog minden gondolatom, ergo nem merítem le magam. Sőt, hétfő óta kimondottan jó hangulatban vagyok folyamatosan. Azt vettem észre, hogy az a holdkő, amit adtál és a gyakorlat nagyon jó!!! Úgyh köszönöm!...

…Képzeld … csoda történt JJJJJ

Ma volt egy hívásom a főnökömmel és tök pozitív volt! MŰKÖDIK!!! J

…Megbeszélésünk óta eltelt három hét. Sokat segítettek a tanácsaid és ezt szeretném megköszönni. …

….A buszon hazafelé eszméltem csak rá, hogy máris milyen sokat segítettél felismerni életem aktuális nagy kérdéseit és azokat a kritikus pontokat, amelyekről azért nem is tudtam, mert már rég "kitoltam a tudatomból", hogy működni tudjon bennem, ahogy te nevezted, "a túlélő"…

…Ma van a huszonkilencedik szülinapom, és azt hiszem, elégedett vagyok. Megtettem mindent, amire képes vagyok, van utam… Ebben te is benne vagy, úgyhogy köszönöm neked is, nagyon….

…Egyébként érzem a fejlődést, sok olyan dolgot megteszek, amit régebben vagy egyáltalán nem, vagy csak hosszas habozás és idegeskedés után. Ilyen például, hogy sokkal bátrabban fordulok az emberek felé, nem aggodalmaskodom azon, hogy mit fog szólni, ha ezt vagy azt mondom. Szóval jó így, köszönöm szépen! …

..…elég változatosan alakult az elmúlt pár nap, mióta Nálad jártam, és nagyon sok jó is történt. :)
Úgy érzem, hogy több energiám van, a munkahelyen kevésbé, talán már nem is zavar kolléganőm viselkedése, a főnökkel is kedves vagyok, így ő is rendes velem. :)
A lemaradásomat is behoztam, igyekszem kézben tartani a feladatokat és nem is esik nehezemre….

…… Képzeld, azóta becsöppent az életembe egy srác, akivel randizgatunk. :) Micsoda "véletlen". :)…..

…Péntek óta nem vitáztam -vel, nem kötöttem bele semmibe. Én is jobban érzem magam és ő is. A dohányzással kapcsolatban nem tudom, hogy csináltál-e valamit, de 4 szálat szívtam összesen, és az sem esett jól.:-D
Szeretném, ha állandósulna ez az állapot! Nagyon hálás vagyok a változásokért! :-) ….

…Egyébként nagyon hatásos volt a múltkori oldás, - elengedése. És azóta egészen hihetetlen dolgok történnek, tényleg föntről egyengetnek mindent….

…Kedves Flóra!
Nagyon szépen köszönök mindent, nagyon sokat jelentett a mai délelőtt a számomraJIgyekszem a hallottakat “magamévá” tenni, befogadni, és alkalmazni…

…Kedves Flóra!
Mindenképpen szerettem volna Neked beszámolni a jelen helyzetről, hogy visszajelezzek az oldás hatásosságáról - meg örömömben is-.
Szóval a lényeg, hogy teljesen megváltozott a hozzáállásom, mindenben követem a tanácsodat, de alapvetően is mások az érzéseim -vel kapcsolatban. Szenzációsan tudom kezelni őt és a helyzetet úgy, hogy belül meg se rebbenek…

…Kedves Jótündér!
Nem tudom, hogyan és mit varázsoltál, de felszabadultnak és happynek érzem magam. Fura és új érzés. Köszönöm! Szép napot!...

…Köszönöm a tegnapi napot, sokkal jobban érzem magamat a világban…

…Ez a nyugodtság egyre gyakoribb, remélem egy idő után már csak ez marad….

…Szia! Az oldás eredménye fantasztikus! Már 3 napja olyan harmónia, szeretet van köztünk, olyan kedveseket mond a férjem, amire már nem is emlékeztem. Kritika helyett v. befogom, v. dicsérem – ez az eredmény! Köszi!!...

...Kedves Flóra,
nem akarlak zavarni, csak szeretném elmondani, hogy úgy néz ki, ez a legutóbbi kezelés nagyon kellett ahhoz, hogy tovább tudjak lépni. Eddig minden új helyzettel gondjaim voltak, most már másképp látok mindent. …

…Amúgy ma valahogy összességében is jól kezeltem a dolgokat (bár olyan "éles" helyzet ma nem volt, de máskor nem így szokott zajlani egy nap). Szóval tök jó, és remélem, tartós lesz az az állapot. :)
puszi…

 

 


tovabb