Főoldal
Gyakorlati tapasztalat
Online érzelmi konzultáció
Önbizalom
Párkapcsolat
Gyermeknevelés
Gyermeknevelés
Kismamáknak
Amikor nem jön a baba
Életigenlés eszközei
Testsúly
Tanulás
Gyász
Betegségekről másképpen
Angyalokkal
link

Adatvédelmi szabályzat

A Printfield Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő) tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre.

Cégadatok:
Cégnév: PRINTfield Kiadványszerkesztő és Szolgáltató Betéti Társaság
Cégjegyzékszám: 01-06-119896
Székhely: 1223 Budapest, Klauzál G. u. 4.
Adószám: 28293884-2-43

A tárhely-szolgáltató neve: Tárhelypark Kft.
A tárhely-szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-322570
A tárhely-szolgáltató adószáma: 23289903-2-43
A tárhely-szolgáltató címe: 122 Budapest, Gaál József út 24.
A tárhely-szolgáltató telefonszáma: +36 1 700 4140
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@tarhelypark.hu

Az adatkezelés alapjai
Az adatkezelés célja: kizárólag a kineziológiai oldásra való bejelentkezés, vezetéknév és keresztnév illetve egy e-mail cím megadásával időpont egyeztetés céljából.

Kezelt adatok köre:
Kineziológiai oldásra való bejelentkezéshez, vezetéknév és keresztnév illetve egy e-mail cím. Az Adatkezelő elektronikus levelezés lebonyolítására kizárólag a Google gmail levelező redszerét használja. Ezen adatok semmilyen más módon nem kerülnek rögzítésre.

A weblap látogatóinak adatai
Az Adatkezelő az általa üzemeltetett weboldalak látogatásakor sem a felhasználó IP címét, sem más személyes adatot nem rögzít.

Az Adatkezelő által üzemeltetett weboldalak html kódja webanalitikai mérések céljából független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A mérés kiterjed a konverziók követésére is. A webanalitikai szolgáltató személyes adatokat nem, csak a böngészéssel kapcsolatos, az egyes egyének beazonosítására nem alkalmas adatokat kezel. Jelenleg a webanalitikai szolgáltatásokat a Google LLC végzi, a Google Analytics szolgáltatás keretében.

A cookie-k használatát a felhasználó saját számítógépéről törölni tudja, illetve a böngészőjében eleve megtilthatja alkalmazásukat. Ezek a lehetőségek böngészőtől függően, de jellemzően a Beállítások / Adatvédelem menüpontban tehetők meg.

További információ a Google adatvédelmi irányelveiről az alábbi elérhetőségeken olvasható: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Hírevél
Az Adatkezelő hírlevelet nem küld, ezért az ehhez szükséges adatok sem kéri be ebből kifolyólag nem is tárolja.

Az adatkezelés biztonsága
A weboldal üzemeltetője:
PRINTfield Kiadványszerkesztő és Szolgáltató Betéti Társaság.

Az Adatkezelő az adatokat védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Az Adatkezelő a szerver üzemeltetőivel együtt olyan technikai, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatok biztonságáról, ami az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

Adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslati lehetőség, panaszbenyújtás
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391 – 1400
Web: https://naih.hu
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu


tovabb